0493-354438 06-53883509

Auto lakschade

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Heeft u met de auto lakschade gereden en wilt u dit laten herstellen door een professional? Bij de Krasdokter in Deurne voeren wij iedere reparatie aan autolak voor u uit! Dit doen we snel, vakkundig én goedkoop door middel van innovatieve technieken en met gebruik van professionele apparatuur. Als u bij ons buitenrijdt, dan is uw auto weer als nieuw na reparatie van de autolak!

Wat zijn de gevolgen voor uw auto bij lakschade?

Als uw auto lakschade heeft, dan wilt u dit natuurlijk graag snel laten herstellen. Het neemt namelijk niet alleen de esthetiek van uw auto weg, maar heeft ook waardevermindering van uw auto tot gevolg. Bij diepe krassen van bijvoorbeeld sleutels of bij lakschade aan de bumper kan het zelfs leiden tot roestplekken als u de beschadigingen niet laat herstellen. Laat daarom een professional een reparatie aan de autolak uitvoeren door middel van bijvoorbeeld spotrepair of SSR.

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

Laat lakschade aan uw auto bij de Krasdokter in Deurne herstellen

Als u voor een consult langs de Krasdokter komt, dan geniet u van meerdere voordelen. Zo is de reparatie van uw autolak klaar terwijl u wacht. Bij reparaties met SSR heeft u ongeveer 1 uur wachttijd, bij een herstelling met spotrepair is dit doorgaans 2 tot 3 uur. Dit garanderen wij door de innovatieve technieken die we toepassen bij een reparatie, waarbij de autolak direct start met drogen tijdens het aanbrengen. Bovendien is het door een compleet mengsysteem mogelijk om alle kleuren van de diverse automerken te maken. U ervaart dus nooit een kleurverschil! Daarnaast zijn de kosten voor het laten verwijderen van autokrassen een stuk lager dan bij een traditionele reparatiemethode.

Krijg een precieze prijsindicatie met een beoordeling

Als u de lakschade aan uw auto wilt laten herstellen, dan moeten we eerst de beschadiging beoordelen. Dit kan door het aanleveren van duidelijke foto’s via bijvoorbeeld WhatsApp op 06-53883509, of door langs te komen in de werkplaats van de Krasdokter in Deurne. Ook voor andere autoreparaties van onder andere kunststof en polyester bent u bij ons aan het juiste adres.