0493-354438 06-53883509

Krassen laten verwijderen op uw auto

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Wilt u graag de krassen laten verwijderen van uw auto, maar wilt u eerst weten wat de kosten zijn? Dat is heel begrijpelijk! Bij de Krasdokter in Deurne verwijderen we autokrassen voor een fractie van de kosten die andere autoschadebedrijven vragen. Dit komt doordat wij gebruikmaken van een moderne techniek genaamd Smart Scratch Repair. Dit werkt zonder schadelijke ontvetters en vult de kras op met echte autolak die al droogt op het moment van aanbrengen.

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

Krassen laten verwijderen uit uw auto hoeft niet duur te zijn

De kosten die wij rekenen om autokrassen te verwijderen, zullen u verbazen. Zo is het mogelijk om al een reparatie van lakschade uit te laten voeren vanaf € 40 inclusief btw. Uiteraard zijn de kosten van het verwijderen van autokrassen afhankelijk van de grootte en diepte van de schade. Een prijsindicatie voor het verwijderen van krassen op uw auto met behulp van Smart Scratch Repair is als volgt:

  • Tot 10 cm: € 40 euro inclusief BTW
  • 10 tot 30 cm: € 60 euro inclusief BTW
  • 30 tot 60 cm: € 85 euro inclusief BTW

Doordat wij niet de volledige panelen spuiten, besparen we veel kosten. Dit heeft als gevolg dat de prijs van het verwijderen van krassen in uw autolak een stuk goedkoper wordt. Heeft u krassen in een kunststof bumper? Ook dit herstellen wij graag voor u door middel van spotrepair!

WhatsApp uw schade door of kom langs in Deurne

Wilt u graag een vrijblijvende taxatie ontvangen met kosten voor het laten verwijderen van uw autokrassen? WhatsApp dan duidelijke foto’s naar 06-53883509 of kom langs bij de werkplaats in Deurne. Ook voor het laten uitdeuken van uw auto bent u bij ons welkom!