0493-354438 06-53883509

Auto uitdeuken

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Wilt u graag uw auto laten uitdeuken om de esthetiek van uw auto te waarborgen? Kleine deukjes die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld autodeuren of een winkelkarretje zijn eenvoudig en snel te herstellen door de professional. Tegenwoordig wordt het uitdeuken van een auto namelijk gedaan zónder overspuiten, waardoor uw kosten aanzienlijk dalen ten opzichte van traditioneel schadeherstel.

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

Laat uw auto uitdeuken in Deurne zonder spuitwerk

Het uitdeuken van een auto wordt tegenwoordig met speciale gereedschappen uitgevoerd. Dit maakt overspuiten van (een deel van) het paneel overbodig. In feite wordt de deuk eruit gemasseerd met de gereedschappen waardoor uw auto veel sneller hersteld wordt. Wij streven er zelfs naar om de auto klaar te hebben terwijl u wacht! Daarnaast bent u bij de Krasdokter welkom voor allerlei beschadigingen aan uw auto, niet alleen uitdeuken. Door middel van verschillende technieken zoals SSR en spotrepair worden alle mogelijke krassen weggewerkt. Van oppervlakkige krassen tot lakschade aan de bumper – wij repareren het voor u.

WhatsApp uw schade door voor een prijsindicatie

Wilt u de auto laten uitdeuken door de Krasdokter in Deurne en hier een prijsindicatie voor ontvangen? Dan kunt u eenvoudig uw schade WhatsAppen naar 06-53883509 door middel van scherpe foto’s. Wij beoordelen de schade en geven u een gerichte prijs voor het herstellen van de schade. Bovendien leveren wij een snelle service van hoge kwaliteit, zodat uw auto snel weer de weg op kan!