0493-354438 06-53883509

Lakschade bumper

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Lakschade aan de bumper van uw auto is een van de meest voorkomende autoschades die er is. Eigenlijk is de bumper de ‘stootzone’ van de auto – het vangt de eerste klap op wanneer u bijvoorbeeld tegen een paaltje aanrijdt. Het is echter wel zo dat lakschade aan de bumper de esthetiek van uw auto laat verminderen. Ook zal de verkoopwaarde minder worden als u (veel) beschadigingen heeft, zowel aan de bumper als de rest van de auto.

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

Laat lakschade aan de bumper professioneel herstellen in Deurne

Lakschade aan de bumper is eenvoudig te herstellen met een techniek genaamd spotrepair. Spotrepair is een vrij nieuwe methode om kleine schades professioneel, snel en goedkoop te repareren. Bij deze innovatieve methode vindt het herstellen van lakschade plaats door beschadigingen zeer gericht bij te werken. Het plamuren, schuren en spuiten gebeurt op en rondom de plek waar de lakschade zich bevindt. Daarna wordt het uitgespoten om kleurverschil te voorkomen. Bij deze methode wordt dus niet een volledig paneel opnieuw gespoten, waardoor u een aanzienlijke vermindering in de kosten waar zult nemen. Deze methode is ook toepasbaar bij grotere beschadigingen van de bumper, zoals scheuren of zelfs gaten!

De Krasdokter taxeert uw schade

Als u lakschade aan de bumper wilt laten herstellen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten hiervoor zijn. Door onze innoverende technieken wordt een herstelling vaak veel goedkoper dan bij traditionele herstelmethoden én kunt u zeer snel weer de weg op. Kom daarom langs bij de werkplaats in Deurne of stuur via WhatsApp duidelijke foto’s van de schade naar 06-53883509. Wij maken uw auto graag weer als nieuw!