0493-354438 06-53883509

Spotrepair

Krassen, schaafschades en scheuren in kunststof bumpers die niet met het SSR-systeem weggewerkt kunnen worden, worden tegen goede prijzen gerepareerd door middel van spotrepair. Het is namelijk niet nodig om bij een kleine beschadiging het complete deel van een auto te spuiten. Spotrepair, bijvoorbeeld van de bumper, is een plaatselijke bewerking en het resultaat is niet te onderscheiden van een reparatie bij een schadebedrijf waarbij hele delen mee gespoten worden.

Met spotrepair uw lak of schade herstellen tegen scherpe prijzen in Deurne

Spotrepair van bijvoorbeeld een bumper of ander auto-onderdeel, is een vrij nieuwe methode om kleine schades professioneel, snel en tegen goedkope prijzen te repareren. Krassen, bumperhoeken en andere lakschade worden plaatselijk bijgewerkt (door middel van plamuren, schuren en uitspuiten op de plek om kleurverschil te voorkomen). Alle kleuren van de diverse automerken kunnen gemaakt worden door middel van een compleet mengsysteem en binnen één dag kan uw auto er weer als nieuw uitzien. Tevens is het milieuvriendelijk en in bijna alle gevallen is de besparing aanzienlijk. Scheuren of zelfs gaten in bumpers of kunststofdelen worden met professionele gereedschappen en materialen gerepareerd. Het spuiten van kleine delen zoals stootlijsten, spiegelkapjes en dergelijke behoort ook tot onze werkzaamheden.

Prijzen voor spotrepair: indicatie vanaf € 100,- incl. BTW

Laat een prijsindicatie uitvoeren

Voor een precieze prijsindicatie zal de beschadiging beoordeeld moeten worden. Dit kan door het aanleveren van duidelijke foto’s via e-mailadres info@krasdokter.nl, Whatsapp op 06-53883509 of door een taxatie in onze werkplaats in Deurne.