0493-354438 06-53883509

Diepe krassen verwijderen uit autolak

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Heeft u diepe krassen die u graag wilt laten verwijderen in de lak van uw auto? Dan bent u bij de Krasdokter op de juiste plaats. Bij diepe krassen is de witte basislak van de auto zichtbaar en wordt deze blootgesteld aan de weersomstandigheden. Wanneer deze krassen (te) lang onbehandeld blijven, loopt u meer risico op roestplekken en andere beschadigingen in uw autolak. Laat diepe krassen in uw autolak daarom snel professioneel verwijderen!

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

Zijn diepe krassen te verwijderen uit de lak van de auto?

Ja, als u een diepe kras heeft in de lak van uw auto is het zeker mogelijk om dit te laten verwijderen. Natuurlijk is het mogelijk om een volledig autopaneel opnieuw te plaatsen of te laten spuiten. Dit is echter een dure optie waar de meeste bestuurders niet op zitten te wachten. Daarom werken we bij de Krasdokter met spotrepair als behandeling. Spotrepair is een nieuwe methode waarbij lakschade, zoals diepe krassen in de autolak, wordt verwijderd door plaatselijk te bewerken rondom de schade. Het resultaat is echter niet te onderscheiden van een reparatie bij een schadebedrijf waarbij hele delen meegespoten worden. Daarnaast zijn de kosten voor het laten verwijderen van diepe krassen in uw autolak door middel van spotrepair erg voordelig! Het is dus niet alleen goedkoper dan traditionele reparatietechnieken, maar u bent ook nog eens veel sneller terug op de weg.

Laat diepe krassen beoordelen door de specialist in Deurne

Als u diepe krassen heeft in de lak van uw auto, dan moet de Krasdokter deze eerst ter beoordeling zien voordat we ze kunnen verwijderen. Een meer oppervlakkige kras is namelijk eenvoudiger te verwijderen dan bijvoorbeeld sleutelkrassen. Voor een taxatie kunt u langskomen in de werkplaats in Deurne, maar het is ook mogelijk om via WhatsApp scherpe foto’s van de schade door te sturen naar 06-53883509. Aan de hand van deze foto’s bieden wij u vrijblijvend een taxatie aan.