0493-354438 06-53883509

Krassen in een kunststof bumper repareren

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Heeft u krassen in uw kunststof bumper en wilt u deze graag op professionele wijze laten repareren? Zowel voor personenwagens als caravans en campers kunt u langskomen bij de Krasdokter in Deurne. Schade aan de bumper is een van de meest voorkomende schades, en kan leiden tot afkeuring van uw auto als het hinderlijk is. Laat daarom krassen of scheuren in uw kunststof bumper snel repareren!

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

Met spotrepair krassen in een kunststof bumper repareren

Door het toepassen van spotrepair worden kleine schades op professionele én snelle wijze gerepareerd tegen een scherpe prijs. Bij deze methode wordt er alleen rondom de krassen op de kunststof bumper gerepareerd en uitgespoten, in plaats van het volledige paneel van de auto. Dit leidt tot een aanzienlijke besparing in zowel gebruikte materialen als kosten. Naast krassen repareren in kunststof bumpers, herstellen wij ook andere bumperschades zoals scheuren. Ook bij lakschade staan wij voor u klaar.

Laat een taxatie uitvoeren

Als u de krassen of scheuren op uw kunststof bumper wilt laten repareren, dan bieden wij u graag een vrijblijvende taxatie aan. Kom hiervoor langs in de werkplaats in Deurne of stuur via een WhatsApp-bericht scherpe foto’s van de schade naar 06-53883509. Laat u een herstelling uitvoeren? Dan zorgen wij dat uw auto er door onze snelle service binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!