0493-354438 06-53883509

Autoschade repareren

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Heeft u autoschade die u graag wilt laten repareren? Uiteraard wilt u graag dat uw auto esthetisch in orde blijft, maar weegt u de kosten erg af tegen de baten. Het is echter zo dat als u autoschade niet laat repareren, dat uw voertuig ook in waarde daalt. Heeft u dus schade aan uw auto of caravan, laat het dan repareren door ons!

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

Wat voor autoschade kunt u door de Krasdokter in Deurne laten repareren?

Wij repareren en herstellen autoschade door middel van de modernste technieken. Hierdoor kunnen wij vrijwel alle beschadigingen aan uw voertuig wegwerken. U kunt bij ons terecht voor meerdere reparaties, zoals:

  • Het repareren van autoschade aan uw bumper door middel van spotrepair.
  • Het laten uitdeuken van uw auto met professionele gereedschappen.
  • Het laten verwijderen van krassen in uw autolak door middel van SSR.

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk weer terug de weg op wilt. Daarom maken we graag een afspraak om uw autoschade te herstellen zónder lange wachttijden.

Maak uw auto weer terug als nieuw

Als u schade aan uw auto heeft, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Van lakschade aan de bumper tot diepe sleutelkrassen, de Krasdokter verlost u! Het is zelfs niet altijd nodig om langs te komen bij onze werkplaats in Deurne voor een prijsindicatie, maar dit is natuurlijk wel mogelijk. Stuur scherpe foto’s van de schade door via WhatsApp naar 06-53883509. Dan geven wij u graag een taxatie voor het repareren van uw autoschade.