0493-354438 06-53883509

Krassen auto wegwerken

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Niets is zo een doorn in het oog als oppervlakkige krassen in de lak van uw auto, daarom wilt u ze ook zo snel mogelijk laten wegwerken! Naast dat het minder esthetisch oogt, vermindert uw auto ook in waarde wanneer er veel krassen of beschadigingen op uw lak zitten. Controleer daarom regelmatig uw auto op (oppervlakkige) krassen en laat deze wegwerken of verwijderen wanneer nodig.

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

Laat oppervlakkige krassen in de lak van uw auto wegwerken

Het wegwerken of verwijderen van oppervlakkige krassen in uw autolak wordt bij de Krasdokter gedaan door middel van het SSR-systeem. SSR staat voor Smart Scratch Repair en is het verwijderen en wegwerken van oppervlakkige krassen zonder spuitwerk. Het is een ‘optische reparatie’, wat betekent dat uw schade voor ongeveer 80% gerepareerd wordt. Het resultaat is werkelijk waar verbluffend, terwijl u maar een fractie van de kosten maakt ten opzichte van traditionele herstelmethoden. Mochten bepaalde schades niet te repareren zijn door middel van SSR, dan is het ook mogelijk om spotrepair toe te passen.

Kom langs voor een consult bij de Krasdokter in Deurne

Natuurlijk wilt u dat uw auto er altijd als nieuw uit blijft zien. Ongeacht of u uw auto wilt laten uitdeuken of reparaties aan de bumper van uw caravan wilt laten uitvoeren, bij de Krasdokter komt u vrijblijvend langs in de werkplaats in Deurne voor een consult. Het is ook mogelijk om de schade via scherpe foto’s te WhatsAppen naar 06-53883509. Dan ontvangt u van ons een vrijblijvende taxatie voor het wegwerken of verwijderen van (oppervlakkige) krassen in de lak van uw auto!