0493-354438 06-53883509

Bumperschade herstellen

Reparatie vanaf € 40,-
2 jaar garantie
Maximaal 1 uur wachttijd

Wanneer uw auto bumperschade heeft, is het belangrijk om dit snel en professioneel te laten herstellen. Uw bumper is namelijk één van de belangrijkste veiligheidsonderdelen van uw voertuig. Dit vangt de klap op bij een klein of groot ongeluk. Bij de Krasdokter kunt u terecht voor het repareren van scheuren in bumpers van zowel polyester als kunststof, tegen lage kosten!

Kunnen wij u helpen?

Kom langs of Bel ons nu: 06 - 53 88 35 09

De toepassing van meerdere technieken om bumperschade te herstellen

Om bumperschade goed te herstellen, hebben we verschillende methoden en technieken bij de Krasdokter. Afhankelijk van de ernst en de grootte van de schade, maken we gebruik van SSR of spotrepair. Uiteraard zijn de kosten voor het repareren van een scheur in de bumper anders dan het herstellen van een kleine bumperschade in de lak. We leggen graag uit welke techniek we voor welke schade gebruiken:

  • Door middel van Smart Scratch Repair wordt het herstellen van bumperschade in de vorm van krassen erg eenvoudig! Deze ‘optische reparatie’ vult de kras op met echte autolak en wordt daarna goed gepolijst. Deze techniek wordt vooral toegepast bij oppervlakkige krassen en beschadigingen.
  • Spotrepair wordt toegepast voor het herstellen of repareren van meer ernstige bumperschade zoals een scheur in de bumper, tegen een fractie van de kosten bij een traditionele herstelmethode. Deze plaatselijke bewerking komt tot stand door op de plek van de beschadigingen te plamuren, schuren, spuiten én uitspuiten.

Bij beide methoden bent u ervan verzekerd dat u geen kleurverschil heeft in uw lak. Bovendien leveren wij een snelle service, waardoor u maximaal 1 uur wachttijd heeft bij reparaties volgens SSR en het ongeveer 3 uur duurt bij spotrepair voordat u weer de weg op kunt.

Doe navraag over de kosten van een reparatie

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het repareren van een scheur in uw bumper? Of heeft u een andere bumperschade die u graag wilt laten herstellen? Kom langs bij de werkplaats in Deurne voor een taxatie of WhatsApp duidelijke foto’s van de schade naar 06-53883509 voor een prijsindicatie. Deze zijn erg voordelig terwijl u wel verzekerd bent van uitzonderlijk kwaliteitswerk en vakmanschap. Kom langs in Deurne, wij maken uw auto weer als nieuw!